Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT : wifi router jaky? spěchá

o Navštíveno 1551x o
o 04.09.2012, 14:03 | Lu82
resim jaky router s wifi poridit. 3roky sem mel Dlink a před měsícem umřel, tak sem koupil novej od Asusu a ten umřel včera = nejdříve se začala odpojovat wifina až už pak nenaběhla vubec, nepomohl restart a ani reset po té už se nedalo spojit ani s noťásem kabelem pro jeho konfiguraci. Tak hajzl letěl

Potřebuju poradit zčim máte dobrou zkušenost, na ruznych diskuzích např. CZC sem se dočetl u ruznejch modelu že maj ty a tamty problémy atd.

S čím máte dobrou zkušenost?
Podmínky aby měl dosah všude v bytě o velikosti cca 102m ctverecných (bude hned za dveřma bytu ve skříní, aby byl stabilni a nepadalo mu wifi připojení a aby nastavení samotného routeru nebylo na vysokou školu jako u některých značek

o 04.09.2012, 14:23 | AR
asus ;) ale je hodně lidí co na něj nadávají, ja jej mám zatím lehce přes rok a no problém, wifi nepada, lítá normálně a nemá problém to protlačit přes 4 zdi
o 04.09.2012, 14:37 | PK
Měl jsem dřív SMC a TP link a oba fungovali dobře (SMC jde furt, má ho brácha a to je starej asi 6 let). Teď mám Tendu - a nic moc. Nejdřív nešel pořádně nastavit a teď mi furt lítá rychlost připojení, teda spíš to padá dolů dokud to nesleze na 1 mb, pak zase vyskočí třeba na 30 a znovu padá. Signál sem tam taky nic moc a to ho mám ve vedlejší místnosti...Znova bych si ho určitě nekoupil.
o 04.09.2012, 15:24 | Milhauzz
PK: vypni automatiku, nastav si volný pásmo po skenu a přestane ti to dělat přesně to, co popisuješ.
o 04.09.2012, 17:38 | Lu82
tak sem pořidil TP-Linkk a zatím v pohodě rychlost i v te nejvzdalenější místnosti 40Mbit/sek tak snad nějakou dobu vydrží
o 04.09.2012, 22:26 | PK
Milhauzz: Pokud myslíš vysílací kanál, tak ten mám nastavenej na pevno.
o 04.09.2012, 22:48 | clown
a kdyz si vemes nejaky wifi scanner, neni na stejnem kanale uz neco ?

jinak samo kazdej vi, ze pouze kanaly 1,6,11 jsou dost daleko od sebe, jinak jsou pres sebe a dela to bordel..

a to, ze to lita, muze delat i mobil pripichlej na wifi, lezici na botniku.., nejpomalejsi clen site, diktuje jeji rychlost
o 15.01.2013, 12:50 | ACEMajky
Ja se pridam, dneska prodam svuj ASUS 500gP a chci ho vymenit za nejaky Nkovy kvuli NAS serveru (presunu dat, aby to letelo)

na netu v clanku sem cetl tip na:
[ Link ]
nebo
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3314 sekund.