Navštíveno 2713x

Má někdo zkušenost s tímto převodníkem
[ Link ] # na USB a iPod do zástavby originálního hifi v autě?(konkrétněji BMW a iDrive)
A jestli se ještě někdo náhodou nesetkal s tímto připojitelným modulem pro video - Dension Avrg5b1 Dension Audio/Video Router For Gw500
[ Link ] hlavně z důvodu připojení zadní couvací kamery a zobrazení na display iDrive.

montovali jsme to do e91 fl s velkou navi
funfuje to dobre
ale mezda se mi cena na linku, v CZ je cena 13.000,-
pak se dela jeste nektere jako LITE verze co nepisou text na displej atd za 7.800,-
S tím video modulem ses asi nesetkal??
A jak fungovalo USB, načítalo to rychle v iDrive i třeba z velký flešky nebo dokonce HDD, je to srovnatelný s origo CD MP3 mechanikou nebo ještě pomalejší?
delalo se to primarne na iPod a skvely
pan na tom mel pak i HDD a rikal ze dobry
ale blizsi casy jsem nestopoval :-D
Na to jsem před časem taky koukal, když jsem chtěl do E90 USB a bluetooth modul (handsfree). Někde z Maďarska to jde přes ebay koupit ještě levněji, nějakých třeba šest tisíc? Už nevím přesně. Plus montáž. Nakonec jsem to vzdal, stačí mi MP3 CD. Dvacet tisíc za USB + bluetooth fakt nedám.
No ta cena za ,,blbý" USBéčko je fakt brutální, kdyby šlo dát snadno jiný rádio místo origo, tak je to paráda a nemusí se nic řešit, ale předělávat kvůli tomu palubku a elektriku se mi nechce. Ale nechápu tu cenu, jiný převodníky a adaptéry pro ostatní auta stojí max polovinu a taky to funguje.
2 sonyk02: tak si kúp tie lacnejšie čo tiež fungujú :-) Dension má svoje R&D a dá sa povedať že ostatní vo väčšine prípadov len kopírujú, nie len ich (ale hlavne ich). Preto sú lacnejší väčšinou...
jenze tohle je do optiky, a cokoliv aftermarketovyho do optiky stoji daleko vic
co tam mas za radio ze nejde vyhodit? navi?
přesně jak píše kral007 ono nic jiného ani pořádně neexistuje co by pořádně fungovalo takže si moc vybírat nemůžem.
Jo mám orig navi a stím je spojené vše okolo.