Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > DENSION Gateway 500 - zkušenosti, rady?

o Navštíveno 2713x o
o 28.08.2012, 20:28 | sonyk02
Má někdo zkušenost s tímto převodníkem [ Link ] # na USB a iPod do zástavby originálního hifi v autě?(konkrétněji BMW a iDrive)
A jestli se ještě někdo náhodou nesetkal s tímto připojitelným modulem pro video - Dension Avrg5b1 Dension Audio/Video Router For Gw500 [ Link ] hlavně z důvodu připojení zadní couvací kamery a zobrazení na display iDrive.

foto k příspěvku  od sonyk02

o 28.08.2012, 20:35 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
montovali jsme to do e91 fl s velkou navi
funfuje to dobre

ale mezda se mi cena na linku, v CZ je cena 13.000,-
pak se dela jeste nektere jako LITE verze co nepisou text na displej atd za 7.800,-
o 28.08.2012, 20:53 | sonyk02
S tím video modulem ses asi nesetkal??

A jak fungovalo USB, načítalo to rychle v iDrive i třeba z velký flešky nebo dokonce HDD, je to srovnatelný s origo CD MP3 mechanikou nebo ještě pomalejší?
o 28.08.2012, 21:01 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
delalo se to primarne na iPod a skvely
pan na tom mel pak i HDD a rikal ze dobry

ale blizsi casy jsem nestopoval :-D
o 28.08.2012, 21:06 | Mr.Scully
Na to jsem před časem taky koukal, když jsem chtěl do E90 USB a bluetooth modul (handsfree). Někde z Maďarska to jde přes ebay koupit ještě levněji, nějakých třeba šest tisíc? Už nevím přesně. Plus montáž. Nakonec jsem to vzdal, stačí mi MP3 CD. Dvacet tisíc za USB + bluetooth fakt nedám.
o 29.08.2012, 06:57 | sonyk02
No ta cena za ,,blbý" USBéčko je fakt brutální, kdyby šlo dát snadno jiný rádio místo origo, tak je to paráda a nemusí se nic řešit, ale předělávat kvůli tomu palubku a elektriku se mi nechce. Ale nechápu tu cenu, jiný převodníky a adaptéry pro ostatní auta stojí max polovinu a taky to funguje.
o 29.08.2012, 08:45 | muSlim
2 sonyk02: tak si kúp tie lacnejšie čo tiež fungujú :-) Dension má svoje R&D a dá sa povedať že ostatní vo väčšine prípadov len kopírujú, nie len ich (ale hlavne ich). Preto sú lacnejší väčšinou...
o 29.08.2012, 10:20 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
jenze tohle je do optiky, a cokoliv aftermarketovyho do optiky stoji daleko vic

co tam mas za radio ze nejde vyhodit? navi?
o 29.08.2012, 15:33 | sonyk02
přesně jak píše kral007 ono nic jiného ani pořádně neexistuje co by pořádně fungovalo takže si moc vybírat nemůžem.
Jo mám orig navi a stím je spojené vše okolo.

foto k příspěvku  od sonyk02

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3072 sekund.