Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > mňamky ....

o Navštíveno 2020x o
o 17.04.2012, 09:07 | MazliG
[ Link ]

- přijde Vám normální, že podle EU budeme dostávat sankce, když zakážeme dovoz potravin z polska ?

- přestěhuju se asi do sev. koree, tam prý mají vše vlastní výroby ... .o)

- zrovan budu letos dělat zahradu, takže slípky atd. tam asi dostanou své místo ...

o 17.04.2012, 09:09 | MazliG
mě poslední dobou normálně všechno tady sere, ikdyž je to asi jinde podobný ...

žrádlo z polska, cikání, politici ... nějak se to odevšad pořád valí

to snad i člověka co má vše v paži musí srát
o 17.04.2012, 09:12 | mr.brain
Protože existuje jednotný evropský trh, musí mít všichni rovné podmínky pro přístup na trhy ostatních zemí EU, tím že by se to zakázalo dovážet z Polska je prakticky budeme "diskriminovat" a znevýhodňovat oproti jiným zemím - takže by třeba Rakousko to co oni dováží teď mohlo dovážet potom a Poláci ne.

A ano, bohužel už mi to přijde normální - jsme v EU. Stejně tak z toho důvodu je zavedený poplatek na eko.likvidaci vozidla, když ho jdeš přehlásit a není uhrazen - původně to mělo být na vozidla dodaná z EU, bohužel opět jednotný trh a rovné podmínky a protože to prostě chtěli udělat, tak to platí všichni i na auta, která jsou už v tuzemsku registrovaná.
o 17.04.2012, 09:18 | Zdenek (A)
Jo... takze kdyz polaci budou misto masa davat do salamu kozi hovna, tak to musime odebirat a zrat, abychom je nediskriminovali. Super system! KURVY ZASRANY!....... tak a ted bych si mel dat BAN, ale odpustim si to, protoze slusneji to rici neumim :-(
o 17.04.2012, 09:35 | Petura
welcome in EU :)
doprdele s celým Bruselem
o 17.04.2012, 09:38 | MazliG
mě by zajímalo koli kaček jim z čr dopluje a kolik jich na těch eu dotačních programech apod. dostaneme zpět

- já politice nerozumim, ale ten co čoruje čilský pera to měl dobře v oku už tehdá ...
o 17.04.2012, 09:54 | Kamil
jako Zdenek
o 17.04.2012, 09:57 | hanx
Ale zase na druhou stranu, Poláci to sem budou dovážet pořád, dokud ty sračky žerem. Kdyby to lidi nežrali tak to sem nevozej.
o 17.04.2012, 10:02 | Petura
a proč to žerem? protože ostaní nesračky jsou drahý a většina národa si to prostě nekoupí ...
o 17.04.2012, 10:05 | tappaja
Proto si kontroluju zemi puvodu, ja tak nejak co je nekde z prdelestanu ignoruju.
Made in EU ve me duveru nebudi, radsi si vyberu neco s jasnym puvodem.
o 17.04.2012, 10:27 | MazliG
nedávno jsem zjistil, že i KIRI sýry jsou vyrobené v polsku .. ona ta globalizace nebude všude výhodná
o 17.04.2012, 11:05 | Petura
tak v polsku vaří i Pilsner Urquell :)
o 17.04.2012, 11:08 | MazliG
oni na to mají svůj pohled - neřešim tu ojebávání potravin, ale je hlad po levném a na to se slyší.

dělám 12 let plastová okna, jezdí sem taky zástupci poláků, ať k výrobě bereme od nich okna - jezdí sem takovej docela správnej trpaslík s koženou kšiltofkou - a když mu nakládám jak to ojebávaj .o) tak mi říká, ale vy to tak chcete češi - chcete hodně levný - tak my vám je sem tlačíme .... a to je zkrátka problém doby, nejsou many, všichni chtěji všechno levný - omrdávaj se stavby, auta, žrádlo, ... to je prostě dobou
o 17.04.2012, 11:19 | tappaja
Presne tak, kor s tema oknama, vysvetloval mi to clovek, co je dela, kdyz se to vari k sobe, spoj se nahriva pri teplote xxx stupnu po dobu 60 vterin, pak se spoji a necha vychladnout.
Polak vezme plast, napali tam vyssi teplotu, tim zkrati cas o 30 vterin na jednom spoji, slepi to k sobe a jede dal. Na jednom okne usetri par minut...na cely smene vyrobi o xx oken vic.
Jenze ten spoj muze byt nedokonalej, krehkej, protoze prepalil plast atd atd...

(ty teploty a casy si uz nepamatuju, je to jen pro ilustraci)
o 17.04.2012, 11:42 | JP | Upraveno: 2012-04-17 11:47:24
Přijde mi že většině lidí v ČR je dneska úplně jedno co žerou, hlavně že je to levný a rychlý, proto se sem dovážej sračky, proto všude rostou fastfoody a proto je tady nejpopulárnější jídlo smažák. Kdyby se dalo ochutit/obarvit hovno a prodávat pod jinym názvem, tak se na to v Normě lidi sesypou. Průser je, že i když já sám si za jídlo rád připlatim když to má opodstatnění, tak je dneska skoro problém i koupit kvalitní základní suroviny. Myslim že kdyby si většina lidí přečetla složení na obalech toho co každej den žerou, tak spadnou ze židle. Třeba včera jsem chtěl koupit mraženou rybu - máme tady dva supermarkety, člověk by řekl že to prostě někde u moře chytěj, zamrazej v sáčku (max. s glazurou), dovezou sem a tady se to prodá. Ne, ani v jednom jsem nesehnal rybu nenapíchanou vodou, neobsahující zvýrazňovače chuti/konzervanty, nebo dokonce i barviva (proč chce kurva někdo barvit rybu?!). Málokdo je dneska ochotnej si vůbec alespoň přečíst složení na obalu toho, co se do sebe chystá nacpat, takže nějaký hlubší zkoumání kvality ani nepřipadá v úvahu. Proto se sem dovážej a tak dobře se tu prodávaj sračky vyrobený ze zoufale podřadnejch základních surovin(např. cokoliv v čem je strojně oddělený kuřecí maso, ale to je jen špička ledovce), který jsou jen chemicky dochucený/zamaskovaný tak aby byl jouda co to sežere spokojenej. Jediná cesta jak se toho zbavit je, že to nikdo nebude kupovat.

Jinak o ceně to moc neni, z vlastní zkušenosti můžu říct, že kupovat a jíst kvalitní zdravý jídlo je finančně levnější než kupovat sračky co do sebe tlačí většina populace. Samozřejmě to platí pokud člověk nehodlá jíst humry, kaviár z jesetera apod., mluvim prostě o normálním jídle. Vařený brambory jsou mnohem levnější než smažený hranolky, voda z vodovodu je mnohem levnější než coca cola, bílej jogurt je mnohem levnější než nějaká sladká smetanová kejda apod.
o 17.04.2012, 11:50 | Tuner#2
Asi jako MazliG... Moje nasranost stoupá každým podíváním se na seznam či idnes a jenom lituju toho, že náš prezident končí a už do toho zdaleka tak nešlape jako dřív. Jen škoda, že do toho prve nešláp ještě víc :-/
o 17.04.2012, 13:00 | filip146
tappaja- taky jsem se tím nějaký čas živil a polský okna jsou shit asi největší, ocelový profil ve Vekře je cca 2-3 mm. v polských je to 1mm. na malým okně je to celkem putna, ale na velkým to po jedný zimě už nezavřeš a to nemluvím o dveřích...:-(.
o 17.04.2012, 13:23 | MazliG | Upraveno: 2012-04-17 13:26:05
filip146: pořád lepší mrdka okno jak když tvoje děti baštěj jedovatý sračky ...

a hlavně když někdo chce levný okna a serou se mu, je to jeho blbost - takovejch jsem viděl desítky ...

ale když kupuješ jídlo, kde asi moc nejde poznat z čeho to ty dutohlavci vyrobili ... tak to je to blbý ... prostě študovat všechny obaly, ale z pl toho bude tuny ... páč jim tam ta jejich vymrdaná vláda dotuje mraky programů pro export a neplatí daně atd atd
o 17.04.2012, 13:28 | MazliG
busines nade vše, někdy si narovinu pokládám otázku, koho budu volit a se zděšením jsem zjistil, že akorát ty komunisti nemaj skoro žádný novodobý aféry .o(((
o 17.04.2012, 14:18 | mr.brain | Upraveno: 2012-04-17 14:19:48
MazliG: v kontrastu k dotacím je snaha vlády ČR nevyplácet národní dotace zemědělcům... teď jsou minimální, příští rok jen pro pár lidí a od 2014 - nebudou žádný. Dotace z EU na 1 ha v roce 2011 byla cca 5500 Kč, dotace ve Francii byla ta dotace z EU (5500 Kč) + to samé od Fr. vlády => celkem dotace na ha cca 11000 Kč. V tom nejsou započtené ještě různé podpory na rostlinou výrobu, horší přírodní podmínky atd.

Protože vláda nemá šanci zrušit evropské dotace pro všechny státy a zakázat dotování zemědělství v celé EU, tak je podle mě jediná možnost jak protlačit české a ne polské výrobky národní podpora zemědělství. Jenže už teď nejsou dotovaná prasata a drůběž, jediné dotace jsou na ovce, kozy a skot a právě i ty se pomalu omezují a od roku 2014 budou končit bez náhrady. Smutná je pak snaha zdanit bionaftu, kterou používá spousta lidí - osobně jich znám několik desítek a zatím neví co budou dělat (jde především o menší výrobce), tohle nicméně není úplně největší bolest.

Je hodně složité najít nějakou rovnováhu, ani já nevím, kde se ten bod pohybuje, ale tam kam to teď směřuje si nejsem jistý, jestli je to ok.
o 17.04.2012, 14:56 | Petura
tak český zemědělství se jim povedlo dobře utlumit :o(

kde jsou ty doby, kdy se k našim zemědělcům vzhlíželo jako k bohům a jezdili se k nám učit z jiných států ...

dnes je problém koupil sele ke grilování, protože vlastní chovy nikde nemáme :o(
o 17.04.2012, 15:11 | HIGHTOWER
copak volný trh na úrovni státu dovoluje prodávat humáč potraviny? Ne, tak proč by to měla dovolit EU? Však oni tu mohou prodávat, ale ne humáč. Bych jim tam začal vozit sračkoidní výrobky a ať si taky užijí... je to jako s těma kontrolama policie v Německu, volný pohyb, ale stejně nás kontrolovali jako divý...
o 17.04.2012, 20:54 | Luke_288
Jako JP. Doporucuju vsem zkusit koupit takovy blbosti jako vakuovanej salam nebo syr v rakousku nebo v nemecku. Rozdil neuveritelnej, cena stejna jako u nas. Jak je to mozny? Prtz to lidi u nas proste kupujou a zerou.
o 17.04.2012, 20:57 | Petura
Luke_288: jednoduchý počty, podívej se na příjmy lidí v rakousku nebo německu a na ceny a pak to porovnej s příjmem lidí a cenama u nás ....
o 17.04.2012, 21:01 | Luke_288
??? Cena u nich je stejna, obcas i nizsi jak u nas. Tyhle smejdy co se prodavaj u nas by mely stat max pulku toho co ted
o 17.04.2012, 21:22 | MazliG | Upraveno: 2012-04-17 21:25:05
to jsou vlákna ...

hnusný žrádlo z polska
janoušek na dovče
cikání přizabijou chalana
zdražujou benzín
a Pýk zakládá new sajt

- to byl ale príma den ...
o 17.04.2012, 21:24 | MazliG
jako LUKE_288: je to pravda, zkus si koupit jogurt muller v de, a ten samej v čr a uvidíte..

od nás z práce jezdí asi 2 rodiny každých 14 dní na velký nákup do DE, třeba za 3-4 litry - rovnou zajdou do aquaparku - a poznatky mají stejné, identické jídlo tam mají prostě chutnější a možná kvalitnější ... je to prostě naruby - tady chudý, drahý, husný - tam vůči platu bohatší, levnější a lepší - co je asi špatně ?
o 17.04.2012, 21:25 | HIGHTOWER
no a ještě ke všemu Kometa prohrála :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3284 sekund.