Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prosba s narozeninovým proslovem

o Navštíveno 2044x o
o 15.04.2012, 20:26 | pista tdi
Ahoj potřebuju pomoct.Jedná se o to že mám mít proslov na otcově 60ce a já jako syn bych se toho měl ujat.ale nevím co mám říct.Ale asi se tomu nevyhnu.Tak když mám už něco mluvit tak bych potřeboval něco složit.Otec má 60,bude to asi pro 60 lidí,a hlavně něco pro zasmání a vtipného a ne dlouhého,bude to na vesnici,pro obyčejné lidi.Děkuji za pomoc. :)

o 15.04.2012, 20:31 | Kubais
Pojal bych to jako malý životopis, kde se narodil, co dělal, jeho průšvihy, prostě to spestřit něčím trapným na zasmání, pozjišťovat od babiček co dělal atd.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3457 sekund.