Navštíveno 780x

Scháním pro máti nějakej jednoduchej mobil.
Teď má nějakou 6300, nebo něco podobnýho, ale nějak divně to zvoní - potichu, má to repro asi někde na zadku a když je položenej, je to na prd, není nic slyšet.
Podmínky:
- jednoduchost - musí to být Nokia (klasika, né výsuvnej)
- velká klávesnice
- normální/větší display
- dobrá výdrž baterie
- dobrej foťák (teď má 2MPX a to je hnus)
Poradí někdo?
Cenovka rozumná (3 000 Kč)?
ja se ti sem nechci nak prisravat ale kupovali jsme babicce mobil ten klasickej pro duchodce prej jednoduche jak kravka velky cisla atd :/ ani ja sem to neumel ovladat pak jsme poridili nokii s klasickym systemem ne nakej os :) a to same tam uz sem byl ja doma ale babi porad volala na cajty apod misto nam :D
Nakonec jsme poridili android a je po problemu :D babca ma rolovaci seznam velkej ciselnik a kdyz neco blbe zmackne tak jsem ji rekl tady mackej tuhle sipku zpet dokud te to nehodi na tady tu pochu nechal jsem ji tam jen 3 ikony a je spokojena :D
Downland
Čoveče, ten důchodcovskej je už extrém :o)
Musí to být Nokia (navi a další funkce nevyužije),ale de o to ovládání a hlavně velkej čitelnej display a hlavně slušnej foťák, ne ten 2megáč, aby sem tam mohla vyfotit vnoučata nebo tak.
Dívám se na C5-00.....je to krám, nebo by na tento účel mohl posloužit?
to netusim nevim jak dobre rodice pobiraji techniku a jak dobre vidi :) moje babi vidi na prd i kdyby byly cisla velky 2*2 cm :D
Tak na 6600 je zvyklá, vidí jakš takš dobře a ty písmena s tím displayem, to je celkem slabota.
U C5-00 psali špatnej display na slunci, to je taky na pikaču.
jj tyhle displeje vzdy na slunci na velkou pikacu :/ ono to nemusi byt ani velky slunce spis v lete celkove na ....