Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Doporučte podlaháře z Brna(příp. okolí)

o Navštíveno 1157x o
o 04.04.2012, 09:42 | macomb
Budeme dělat podlahy skoro v celým bytě(cca 42m2) a přemýšlíme nad vinylem. Navíc budeme muset prakticky celý byt vylívat nivelačkou. Sám si na to netroufám(kdyby to byla garáž, tak dejme tomu :) Máte s někým dobré zkušenosti? Díky

o 04.04.2012, 10:41 | Ravo
já bych se taky připojil s dotazem, potřebuju taky někoho fakt dobrýho z Brna a okolí...budu dělat rekonstrukce poloviny podlah (pryč dlažba z chodby a kuchyně a půjde tam vinyl) a mám docela dost "problematické" (rozuměj zprasené) podlahy - velké výškové rozdíly mezi místnostmi (někde jsou prahy a schod jako prase).
Potřebuju někoho, kdo to okoukne a pak se s tím dokáže něják poprat..
o 04.04.2012, 19:21 | ABERTO
Zkuste zkontaktovat f.Floorservis. Měl jsem kladné reference, dělal mi vinyl a spokojenost. Profi firma, dobrá cena, jen si jednou nenapsal do diáře domluvenou schůzku, tak přidal s omluvou 3% dolů z celé zakázky.
o 04.04.2012, 21:41 | Tea
Klidně se mi ozvěte, koukneme na to.
profi@finalka.cz
o 05.04.2012, 07:14 | macomb
Alberto: díky
Tea: ozvu se odpoledne, díky
o 05.04.2012, 10:32 | Ravo
Tea, až to bude aktuýální tak se taky zkusím ozvat. Momentálně po rekonstrukci koupelny nemám dost peněz ani nervů znovu bořit a dělat bordel v bytě...tak až trošku od každého načerpám, dám vědět
o 05.04.2012, 18:23 | Tea
OK, díky.
o 05.04.2012, 18:37 | AllInOne
Tea, trochu se rozepiš, co děláš....reklamy není nikdy dost :o)
o 05.04.2012, 20:20 | Tea
Dělám především finální stavební práce, tedy práce které vyžadují preciznost, přemýšlení, sledování trendů ve stavebnictví, prostě si s tím vyhraju. Co dělám je zhruba na www.finalka.cz . Nejsem nejrychlejší, nejsem nejlevnější, ale oproti konkurenci nabízím špičkovou kvalitu, spolehlivost a preciznost za slušné ceny i díky tomu, že nemusím platit zaměstnance a ostatní personál. Prostě zákakzník uvidí v mé práci každou korunu, kterou utratí.
o 05.04.2012, 20:23 | AllInOne
Tea - díky, pokud to je jak píšeš, tak to se neztratíš a pokud si z Brna, tak tě třeba v budoucnu taky využiji.
o 05.04.2012, 20:47 | Tea
Jojo Brno, Díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3158 sekund.