Navštíveno 1157x

Budeme dělat podlahy skoro v celým bytě(cca 42m2) a přemýšlíme nad vinylem. Navíc budeme muset prakticky celý byt vylívat nivelačkou. Sám si na to netroufám(kdyby to byla garáž, tak dejme tomu :) Máte s někým dobré zkušenosti? Díky

04.04.2012, 10:41 |
Ravo já bych se taky připojil s dotazem, potřebuju taky někoho fakt dobrýho z Brna a okolí...budu dělat rekonstrukce poloviny podlah (pryč dlažba z chodby a kuchyně a půjde tam vinyl) a mám docela dost "problematické" (rozuměj zprasené) podlahy - velké výškové rozdíly mezi místnostmi (někde jsou prahy a schod jako prase).
Potřebuju někoho, kdo to okoukne a pak se s tím dokáže něják poprat..
Zkuste zkontaktovat f.Floorservis. Měl jsem kladné reference, dělal mi vinyl a spokojenost. Profi firma, dobrá cena, jen si jednou nenapsal do diáře domluvenou schůzku, tak přidal s omluvou 3% dolů z celé zakázky.

04.04.2012, 21:41 |
Tea Klidně se mi ozvěte, koukneme na to.
profi@finalka.cz
Alberto: díky
Tea: ozvu se odpoledne, díky

05.04.2012, 10:32 |
Ravo Tea, až to bude aktuýální tak se taky zkusím ozvat. Momentálně po rekonstrukci koupelny nemám dost peněz ani nervů znovu bořit a dělat bordel v bytě...tak až trošku od každého načerpám, dám vědět

05.04.2012, 18:23 |
Tea OK, díky.
Tea, trochu se rozepiš, co děláš....reklamy není nikdy dost :o)

05.04.2012, 20:20 |
Tea Dělám především finální stavební práce, tedy práce které vyžadují preciznost, přemýšlení, sledování trendů ve stavebnictví, prostě si s tím vyhraju. Co dělám je zhruba na www.finalka.cz . Nejsem nejrychlejší, nejsem nejlevnější, ale oproti konkurenci nabízím špičkovou kvalitu, spolehlivost a preciznost za slušné ceny i díky tomu, že nemusím platit zaměstnance a ostatní personál. Prostě zákakzník uvidí v mé práci každou korunu, kterou utratí.
Tea - díky, pokud to je jak píšeš, tak to se neztratíš a pokud si z Brna, tak tě třeba v budoucnu taky využiji.

05.04.2012, 20:47 |
Tea Jojo Brno, Díky