Navštíveno 1934x

[ Link ] Co k tomu říci, v takovém věku taková <>...

24.03.2012, 23:30 |
Kesam KOkot no.
A Darwinova cena putuje do Prahy...

25.03.2012, 00:34 |
Pekys asi to v plánu neměl, v tomhle věku lidi dělaj různý hovadiny.
Mě spíš dostal dneska motorkář Pepa v krimi na primě. Nafrklej, ujel od pumpy, pak 120 na 50, pak vystoupil z motorky pred kruhacem kdyz nestihl dobrzdit, dosel si do nemocnice kde chteli zavolat policii, tak vyblil ze nema noty a odesel :) A to celý uplně v klidu vypravel novinarum na kameru :)
Pekys: jj, přesně to samé, takovýho debila hnedka eliminovat. A jen doplním, že když mu motorku případně vrátí, tak prej na ní zase bude jezdit, navíc nemá vůbec řidičák....
No jestli Darwinovu cenu, tak spíš pro tohodle :-D
[ Link ]
nechat se srazit rychlikem zase tolik invence nevyzaduje, to ten eskalator mi prijde kreativnejsi.
v souvislosti s útěkem před policií :-)

06.04.2012, 23:05 |
jzxr kdo v tomhle věku nedělal blbosti...když si vzpomenu jak jsem jezdil mezi vagonama v metru:) dneska už bych to nedal...

06.04.2012, 23:09 |
CRK jzxr: tak to si měl nominaci na Darwina jistou, ale naštěstí si jí nezískal :)

06.04.2012, 23:11 |
JP Myslim že každej z nás udělal desítky podobnejch <>ovin (alespoň já určitě a to mě všichni odmala považujou za opatrnýho), jenom to prostě vždycky nějak prošlo, zatimco jemu ne. Jestli někdo řiká že nikdy nic podobně rizikovýho neudělal, tak si to prostě jenom neuvědomuje... Každej kdo něco dělá prostě občas udělá nějakou blbost, to je součást života. "Zamlada" mam na svědomí třeba omylem zapnutou horkovzdušnou pájku nasměrovanou ve stojanu zblízka přímo na půllitrovej sprej stlačenýho vzduchu (25% butan), to celý asi půl metru od obličeje. Kdybych ten vzduch zrovna nepotřeboval a nespálil se o něj, tak se někdo dost možná posmíval mě:). I teď se občas přistihnu, že bych byl schopnej udělat podobný hovadiny (na druhou stranu jsem pořád mladej cucák, třeba to ustane až budu zkušenej nechybující vševědoucí master jako Zdeny60 nebo Nismo).

06.04.2012, 23:25 |
jzxr | Upraveno: 2012-04-06 23:26:26
CRK:jj, dneska bych to už neudělal:)
JP:ještě bych doplnil HT. přijde mě že si těma příspěvkama a komentářema dokazuje že ON byl (a je) v tom věku už velmi cílevědomý, okouzlující a perspektivní muž a ani by ho nenapadlo udělat něco, co by se vymykalo běžnému standartu "těch normálnějších". skoro bych se vsadil že si v 16 ani nezkusil tajně zakouřit poctivě šlohnutou (tfujtfuj) tátovu Spartu , tfujfujbléé...
ještě mě tu chybí komentář od gizmi:)

06.04.2012, 23:39 |
JP | Upraveno: 2012-04-06 23:46:37
No, šlohnutou Spartu jsem si zkusil tajně zakouřit tušim v 9 letech v partě 4 podobnejch dětí, ale nenašel jsem na tom nic zajímavýho, takže to byla prakticky moje poslední narozdíl od všech ostatních co to ten den taky zkusili (kouřej všichni dodnes)...

06.04.2012, 23:47 |
jzxr v 9 letech-pěknej výkon:) já asi ve 14, zase mě to ale (s přestávkama) vydrželo dodnes.
cigára i nikdy nic neříkali a neříkají, v životě jsem neměl v hubě ani nezapálené, neměl jsem potřebu někomu dokazovat, že jsem taaaak dobrej jako ti, co ve 13 si hrají na velké a hulejí, takže jsem to ani nezkoušel a nesnáším, když někdo smrdí jak stoletá trafika, 2x v životě jsem si šluknul z doutníku na oslavě po vítězství v hokeji, ne repre, ale nás, jsem sportovec. Jinak popis od tebe sedí, přesně takový jsem a o čem by se dalo uvažovat jako o blbosti bylo možná to, že jsem prošel přes rojící se včelí roj, tam a zpátky, ovšem jelikož jsem obeznámen i s touto problematikou, jakožto problematikou celého světa, i když jsem jen polobůh, tak se mi samozřejmě nic nestalo a neobdržel jsem ani jedno žihadlo.
Jdu si svou cestou, ostatní respektuji a nechávám je žít, když nechávají oni mě, ale nenechám se jimi ovlivnit, až na pár výjimečných jedinců, který za to stojí a mají mi co říci a čím mě oslovit, nejsem slabomyslný jedinec bez názoru. Ať si o mě myslí, kdo chce co chce, jen já sám si vybírám, u koho mě samotnému záleží, co si dotyčný o mě myslí. Lidi, co mě neznají, ať si myslí, co chtějí, já je taky neznám a taky si o nich něco myslím ;-)

07.04.2012, 09:19 |
Luke_288 | Upraveno: 2012-04-07 09:20:56
tak my jsme kdysi s kámošem takhle na chatě čorli dědovi celou krabku a rozhodně to nebylo proto, že bysme se chtěli cítit nějak dobře. prostě člověk je od přírody zvídavej, tak jsme to zkusili. u ohně jsme kouřili takovou tu dutou trávu a to nám mohlo bejt tak 12. stejně tak jsem na průmyslovce několikrát zkusil trávu, až bude příležitost zkusim i LSD. v garáži jsem neustále dělal nějaký pokusy s benzínem a ohněm, s jiným kámošem jsme rozebírali petardy a dělali si větší, těch kokotin bylo mraky. a jsem za ně štastnej (sice mě to občas stálo několikrát návštěvu chirurgie), ale aspon si můžu říct- jo, zkusil jsem to až se bude muj mladej vyptávat. nic z toho, co jsem dělal ze mě neudělalo nějakýho horšího člověka a upřímně bych nechtěl bejt někdo, kdo na většinu "ptákovin" říká, že to nezná.
nicméně HT je, podle zakládaných příspěvků tady na foru, asi nejčistčí duše co jsem tak za historii zaznamenal. záleží jestli to není jen póza...
btw by mě zajímalo- myslel jsem, žes jezdil na motorce (možná si to pletu). ani tam jsi nikdy neudělal nic proti zdravýmu rozumu?
nj..taky mam pár příhodiček, kdy při mě všichni svatý stáli, myslím že je to prostě daný