Navštíveno 1307x

Má někdo tohoto mobila?Jaké jsou vaše názory, zkušenosti?Dík

23.03.2012, 23:17 |
Pekys nahovno, nedoporučuju.
i po několikátým upgradu sw se pořád zasekává a dělá si chvílema co chce. Po koupení občas (většinou) nešel foťák. Píše se na tom ultradebilně, protože to má písmenka tak na prst tříletýho dítěte.
Ok a jakej by jste doporučovali dotykáč do 3000Kč.
Měl jsem ho týden a šel do světa, psaní na hovno a i po přehrátí fw furt zamrzal. Okolo 3ky bych ti doporučil Galaxy ACE, ten jsem měl a spokojenost.

24.03.2012, 19:12 |
All Blbost. Mám ten telefon a dva další kámoši taky. Obsluha bez problémů, naprosto funkční navigace zdarma, psqní v pohodě i ckdyž SMSky moc nepoužívám, bezproblémový už několikanásobný upgrade. Nejvážnější problém měl kámoš s instalací Belly, protože koupil foun od T-Mobilu a ten měl tuto verzi se spožděním. Všichni tři jsme spokojení.

24.03.2012, 21:25 |
Inside | Upraveno: 2012-03-24 21:26:09
Taky ho mám i když teprve pul roku a neměl jsem jedinej problém,žádný sekání a zamrzání,maximální spokojenost

24.03.2012, 22:36 |
Pekys tak si toho važte, dneska třeba při přepínání plochy podle polohovýho čidla (nastojato/naležato) se to kouslo s oběma plochama napul.
Kolikrát pomůže jen vydolovat baterku.
Bohuzel uplně stejný příznaky má moje máma, která ho má taky, a jsou kupovaný ve stejnou dobu. CZ distribuce.