Navštíveno 2007x

:-))) presne takhle jsme s kamosem pred par lety odtahli maleho Peugeota 206 co me zablokoval na parkovisti primo na vlakovem nadru ve Zline. Odtahli jsme ho jak zabu asi 50metru. Majitel se asi hodne divil stejne jako ty stovky lidi co proudili kolem.

23.03.2012, 16:41 |
Zdenek (A)
Ja takhle jednou videl na Male Strane auto zaparkovane pred prujezdem do bloku baraku. Majitel skrabal z celniho okna velikou ceduli, dukladne prilepenou lepidlem, s nejakym napisem ve stylu "Tady se neparkuje, vole!". Moc mu to skrabani neslo... ;-)

23.03.2012, 16:44 |
Ravo | Upraveno: 2012-03-23 16:47:13
Stačí trošku naolejovat asfalt a gumy (finta zlodějů co tak kradou auta že je natáhnou na podval) a nemusíš ani tak trápit spojku ;)
Nicméně takhle nechat auto v silnici není moc dobrý...takže bych na ně zavolal policajty :D

23.03.2012, 18:43 |
Alííí Copak spojku, ale že nepřetrh lano...?

23.03.2012, 22:04 |
cuir no to lano asi byla jina kvalita nez na kterou sme zvykli tu v Cr :D
jinak mi to pripomelo situaci na mem bejvalem byte. Mel sem vjezd do dvora..vypadalo to uplne stejne jako tohle a kazdou chvili tam nejakej kreten zaparkoval. Docela me bavilo vypoustet kola a ventilky polozit na sterace, psat listecky
"jestli sukas tak jak parkujes tak se nediv ,ze te nikdo nema rad"
Obcas sem zastihl aji majitele, tak sem ho dorval jak malyho spratka. Jeden se tvaril ,ze si to nenecha libit a ze mi da zavyucenou, nakonec utekl a zamcel se v aute :D No je to boj bydlet a parkovat ve vjezdu. Obzvlaste to potesi kdyz clovek rano cche jet do prace.

23.03.2012, 22:26 |
rcman Otec takhle bagrem běžně sousedům stěhuje jejich auta z naše vjezdu na ten jejich... Občas jim auta hodí na trávník a pak hned další soused zavolá benga že někdo postavil auto na trávník...
Takže se máme všichni rádi...

24.03.2012, 09:49 |
AR připadní majitele automatu by měli asi megaradost ;)
taky jsem si rikal, co by se pak delo, kdyby v tom mel automat :)

24.03.2012, 10:56 |
gizmi cuir: kde ted bydlis? :) Presne tuhle hlasku mi nekdo nechal za steracem auta zhruba pred mesicem :D Nejlepsi na tom je, ze sam pak musel uznat, ze vul je on sam. Nastinim: na dvore malo mist a je tu boj o mista. Stat tu muze kazdy 2ma autama (vice karet nikdo nema). Ja prijel tigrou a tam co bezne stoji naproti sobe dve auta jsem ji fouknul doprostred. Takto mi zastihnul onen chytrak, jenze necekal, ze prijedu golfem a dam si ho 1mm od narazniku a zaberu tim 2/3 mista, kdy pred tigru si jeste da auto sousedka a zatarasi me ji (me to nevadi, hlavne ze se sem vejdou 3 auta misto dvou) :D:D Navic jsem za sterac dal cedulku: sukam jako parkuji, ale o tvou (kosoctverec) zajem nemam :D:D:D:D a vymalovano :D:D:D:D Kazdopadne u nas jsem to vyresil vybehanim znacky zakaz vjezdu s vyjimkou karticky a kazdy vecer sem jezdi mestaci :)