Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada přední brzdy OI

o Navštíveno 1651x o
o 15.03.2012, 16:15 | Kupinka
Zdravím čeká mě výměna předních brzd ,, kotouče + desky ", tak se chci poptat, jakou značku by jste mi doporučily. Měl bych představu o nějakých těch sportovních kotoučích, jaké máte zkušenosti, rady...
něco takového - [ Link ] ==

Díky

o 15.03.2012, 19:13 | Spooky1
Brembo Max kotouče a Textar desky. Cena rozumná a brzdí to velice dobře...
o 15.03.2012, 19:17 | Jajinek
já mám na koktě zimmermany a desky ate ceramic a brzdí supr a aji dobře vypadaj pod alu ;-)
o 15.03.2012, 19:45 | Kupinka
Spooky1: hod odkaz díky :)
o 16.03.2012, 06:38 | Kupinka
kuci ještě se zeptám má to cenu hrotit a dávat tam keramické desky nebo stačí na ty chlazené kotouče, když si vyberu značku ATE normální desky??
o 17.03.2012, 14:52 | endru.ondra
keramicky sou na beznej provoz pro normalni auto zbytecny
o 06.04.2012, 21:47 | Driver3 | Upraveno: 2012-04-06 21:47:44
Taky tohle teď řešim, sám nevím co si vybrat, dozvěděl jsem se že ATM jsou jebky, ikdyž vypadají dobře za slušnou cenu, zimmerman, ferodo, ate, trw a plné bremba je taková ta obyč klasika. Vrtané mají tentenci praskat (hlavně ty méně kvalitní při větší zátěži) a některé drážkované zase že mohou dělat při brždění hluk

(sám nechci nic drahého) a tápu v tom, věřím že se tu nějaký znalec ozve co je dobré, co lepší jak originál za slušnou cenu, nechci nic exklusive, nebudu jezdit nikde po okruhu, jen v běžném provozu...

A keramické desky prý brzdí před zahřátím hůře... ale ber to vše jako info jedna paní povídala...
o 06.04.2012, 22:02 | Driver3
A ještě dotaz, když vezmu jednu cenovou hladinu, jsou lepší desky Textar, obyč Brembo nebo Ferodo thermal quiet???

Myslím že to Kupikovi i mě dost pomůže :-) Díky
o 07.04.2012, 01:00 | Nora
Ate keramické desky nemají tak velký obsah keramické složky, aby se tam projevila menší účinnost za studena. Mají delší životnost a nešpiní desky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3427 sekund.