Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rychlá rada se službou Pay-Pal

o Navštíveno 2516x o
o 24.02.2012, 15:56 | MH13
Někdo kdo používá,hodí rychlou radu jak to funguje?
Mám vyhlédlé dvě věci z německého ebay.de a platí se tam touhle službou.Zvládnu si to zařídit i sám,jsem velice průměrný uživatel PC:-)Na jakém principu to funguje?Mám za to,že si na Pay-Palu zařídím účet,na ten si mohu ze svého účtu v bance poslat prachy a potom už zaplatím z toho Pay-Pal účtu...snad jsem to tak nějak pochopil.Je to bezpečné? A jaké z toho budou pro mě plinout poplatky? Např. u toho zmiňovaného německého Ebaye?Slyšel jsem,že nějak u placení kde se převádí měny si něco účtujou,předpokládám, že je to tenhle případ, já budu mít české koruny na Pay-Palu (nebo nemusím?) a budu platit němčourovi v EURech...jsou tam nějaké poplatky?Jak bych si to přepočítal?A nejsou tam ještě nějaké zkryté poplatky,jako zavedení účtu apod.?Dík

o 24.02.2012, 16:01 | DaveF
zaregistruješ si tam svoji platební kartu a z té to PayPal strhává
o 24.02.2012, 16:02 | CRK | Upraveno: 2012-02-24 16:03:10
Musíš mít internetovou platební kartu nebo nějakou embosovou, třeba VISA kartu a tu zaregistruješ na paypal.com. U tý embosovaný mi strhly peníze a byl tam kód, který jsem pro ověření zadal do systému. Pak ti je zase vrátí, trvá to cca 2-3 dny. U tý internetový tohle nechtěli a bylo to hned. Jestli jsou nějaký poplatky, tak je zaplatí prodávající a ty jen počítej s tím, že paypal má o něco horší kurs.
o 24.02.2012, 16:04 | lukee_cz
nevim uz jak dlouho trvalo zrizeni, ale pokud ti ted konci aukce, tak uz to nestihnes. Poplatky pro tebe jako kupujiciho a tudiz platiciho nejsou zadne, paypal si uctuje poplatky z prijatych penez. Co se kurzu a poplatku banky tyka, tak pri kazde platbe okazite pred potvrzenim uvidis, kolik ti CZK strhnou z uctu.
o 24.02.2012, 16:07 | CRK
klidně si to můžeš koupit hned a pak to zařídit na paypal.com, ale pokud nemáš žádnou s požadovaných karet, tak to nekupuj, tak dlouho ti většinou nikdo nepočká
o 24.02.2012, 16:38 | maca123
já tam akorát zadal číslo svý ECkarty a mohl začít hned používat..po pár dnech mi poslali pár centů a já musel zadat kolik aby si ověřili zde je konto moje a to bylo vše..ale mam německej účet tek je to možná trošku jiný
o 24.02.2012, 16:40 | MH13 | Upraveno: 2012-02-24 16:41:18
Ty bláho,platební kartu mám, mám VISA kartu,takovou oranžovou:-) to je asi tak všechno co o té kartě vím,vůbec nevím jestli je k internetovému placení a nebo jestli je embasová,nebo jak jste to psali.Poznám to nějak:-)Moc přes tu techniku nejsem,no...Myslel jsem,že se to dá zřídit i bez plateb. karty?
o 24.02.2012, 16:52 | CRK
tak mi pošlu fotku do mailu a já se podívám :-D
o 24.02.2012, 16:53 | CRK
samozřejmě vtip, karta se dá lehce zneužít
vhodná karta má ty vytlačený čísla
o 24.02.2012, 16:59 | AR
jde to i bez karty, pouze s bankovním účtem
o 16.07.2012, 20:00 | mr.brain
Jak je to v případě platby v librách a měně na účtu (v bance) CZK? Přepočítává to paypal anebo banka? (GE) Resp. není výhodnější používat to paypal konto, na něj si kurzem co má GE převést eura, USD atd. a pak to platit přes to konto a ne aby si to strhávalo z účtu? (pokud tedy je to jako zahraniční platba, tak asi podle výše poplatku + rozdíl ve směnném kurzu)

Stejně tak převod z BÚ na Paypal...je to bráno jako zahraniční platba resp. stejně tak když si to Paypal strhne pomocí debetní karty z účtu? Díky
o 16.07.2012, 20:21 | Crimson
PayPal jsem si zřídil v březnu, sebrali mi z účtu 50kč aby si ověřili, že to funguje patrně, s tím, že mi to pošlou zpět, dodnes nic nevrátili, v PayPalu mám nějaké Refund 50kč ... nikdy jsem to nepoužil, akorát jsem přišel o 50kč :-)
o 16.07.2012, 20:23 | hanx
Crimson: nepřišel jsi o ně, máš je na tom paypal účtu :-)
o 16.07.2012, 23:09 | tykeev
to Crimson:
při první provedené platbě za nějaké zboží budeš platit o těch Kč 50,- méně, takže jsi o ně samozřejmě nepřišel
o 17.07.2012, 08:25 | Mr.Scully
mr.brain - nejsem si jistý, jestli si na paypal můžeš něco jakoby převést z účtu? Mně se to vždycky strhávalo z karty, kurz určuje Paypal. Nikdy jsem si nevšiml jiné možnosti a ani jsem to neřešil, ale možná je to i typem konta, mám tuším Premium.
o 17.07.2012, 08:33 | Ghofig | Upraveno: 2012-07-17 08:38:17
paypal uz umi prevod z uctu na ucet. vubec se tam nemusi zadavat karta. maji vsechny standartni ceske banky, poslou se prachy na ucet, do ctvrt hodiny je to prevedeno v paypalu...
kliknout na viz obrazek a ridit se pruvodcem :)

foto k příspěvku  od Ghofig

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5207 sekund.