Navštíveno 1004x

Pravda, slova jsou sice napsaná už před nějakým časem od Joni Mitchell, ale to přeci vubec nevadí :) Duležité je, že lidi, které zajímá tahle muzika stále existují :)
[ Link ] P.S. Dávám to sem, protože je to moje sestřenka a čím víc lidí to uvidí tím větší šance je na nějaký úspěch :)
Velice povedene, palec nahoru... ;)
Líbí se mi, že to není žádná z těch afektovaně zpívajících a přehrávajících pipin, který jdou ze Superstar rovnou do nějakýho podřadnýho muzikálu. Nedokážu posoudit její pěvecký kvality, ale příjemně se to poslouchá.
tož dobrý , ale ty kytary a bubny tam fakt chybijů

27.12.2011, 18:28 |
AllInOne | Upraveno: 2011-12-27 18:29:07
Pěkný.
Myslím si, že by měla se mnou prožít zbytek života.
Tohle mám přesně rád.. Moc pěkný a sestřenku máš velmi sympatickou..

27.12.2011, 22:36 |
DaveF pro mě moc hezkej hlas, chvílema mi připomíná Tori Amos... ale je otázka co s tím dál v tom našem bahně, kdyby uměla napsat písničku nebo aspoň někoho takovýho znala, tak tady přesně tenhle typ chybí

28.12.2011, 06:53 |
Tendr Mně taky ne.. Barva hlasu mi nesedí a spolu s přednesem mě to tahá za uši, angličtina kostrbatá a hudba mně nicneříkající. Ale všem se zavděčit nelze, že.
AO: Zkus to vid, hledej na FB :-D
All: Diky za chvály :)
Za mě jako muzikanta palec nahoru.
Poslouchám převážně tvrdou, hodně tvrdou muziku a bordel, ale pokud mě něco zaujme, můžu cokoliv i jinýho.
A tohle je velmi zajímavý. Nemá toho sestřenka natočeného víc?
Bude se strašně těžko prosazovat, ale pokud tohle chce dělat pro zábavu a hrát někde po malejch klubech, tak s tímhle má dle mě velkou šanci.
Hlavně ať proboha neleze do Superstár a těhletěch soutěží, protože její projev je uvěřitelnej a podle toho klipu to prostě jde od srdce a ne od peněženky producenta.
Za nás amatérský muzikanty moc prosím.....
Freerider: Bohužel víc toho nemá, tohle je prvotina :) Do superstár urcite nepoleze :) Na to dam ruku do ohne.
jo, prosazování nebude zadná sranda, ale myslím, že má dobře našlápnuto a má dobré kontakty :)
Je to krásný a jen Ať pokračuje dál... V dnešní době to je těžký se protlačit dopředu :-) :-) ale pravda je přitom taková že mladí lidé umí dělat hudbu :-)
Věř, běž a dokážeš.. =)
Přidám další důkaz že mladí lidé umí dělat hudbu:
[ Link ] PS: jestli vadí Odkaz tak se předem omlouvám :-)