Navštíveno 1594x

Kdybyste někde potkali, tak ať víte, oč jde :-D
[ Link ] Hudbu občas mohu, líbí se mi, mám doma pár CD, ale aby mi někdo skákal v restauraci po stole, navíc chuligáni z fotbalu, to jako fakt ne-e
nektera videa sou fakt dobra na YT,celkem se mi to libi,samozrejme kdyz se nic nenici apod..
Zaráží mě,kolik lidí v různých diskuzích vůbec nechápe o co jde(že tady o muziku v podstatě vůbec nejde)resp.že jde o to,že "tančit na ulici"není nijak zakázáno a na to ty Hools spoléhají.O 14.88,co tam vykřikuje ten Azbuk ani nemluvim je mi z těch zkurrr nácků na blití... :o/ Jinak proti tý holandský muzice nic nemám :o)
Hromadný tanec, doprovázený razantními pohyby, symbolizuje dominanci a semknutost krajní pravice a má mít zastrašující účinky na nepřátele," řekl Právu odborník na extremismus Miroslav Mareš
Ještě, že nám ten "odborník na extrémismus" objasnil, jak to je, já si myslel, že jen pár šašků tancuje..

20.06.2011, 11:12 |
Rudi jako Vencaf :-DDD
Pí*ovina jako barák. Pár zfetovaných nácků tancuje jako kokoti, aby se předvedli a ona tam nakonec skoro naběhne zásahovka, antikonfliktní tým a odborníci na extremismus.
Když mají komanči prvomájovou demonstraci, tak je tam větší hustota extremistů než kdykoliv kdekoliv jinde, ale nikoho to nevzrušuje...

01.12.2012, 13:19 |
kis ty kraso to je moc styl ale nej jsou z prostějova
[ Link ]
i don't want to live on this planet anymore
Vypadají jako bystří a šikovní chlapci, navíc s láskou ke kultuře...
OMG :-D

01.12.2012, 15:51 |
vypuk Mě to baví, jak takovéhle skupiny vypadnou do ulic s rádobykazeťákem, kterej nezahraje snad ani Broučky aniž by ty repráky chrčely :-D ómájgád