Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > sadrokartonovy podhledy plzen?

o Navštíveno 390x o
o 05.04.2010, 22:26 | MaxxT
Ahoj lidi, umi nekdo tady z fora delat sadrokartonovy podhledy? :-) uplatek za autohifi ci za kolik penez? jednalo by se cca o 10m2.

o 05.04.2010, 22:30 | luda551
to zvladnes sam ne ??? :o)))) jinak DC a kvuly 10m2 je to pro me dalka:o)))
o 05.04.2010, 22:34 | MaxxT
nikdy jsem to nedelal, potrebuju 10 m2 a chci to mit pekny.. :-)
o 05.04.2010, 22:42 | luda551
hele na tom fakt nic není :)
[ Link ] jinak to zvladnes v pohode
o 05.04.2010, 23:14 | Mr.Scully
"Na tom nic není" - to je jako říct sádrokartonáři, ať si nainstaluje a trochu poladí Linux, že na tom nic není :) Já teda nevím jak MaxxT, ale já pracuju hlavou a na sádrokarton bych nesáhnul ani omylem, protože je mi na tisíc procent jasný, že by mi to trvalo tejden a stejně bych to zkurvil.

Jinak sorry že neporadím, jsem z Plzně, ale najal jsem si firmu (a ta nebyla levná a kvůli 10m by stejně asi nepřijela :)
o 06.04.2010, 10:41 | tommas
Mr.Scully: oni to zkurví i sákdrokartonáři, ale Ty o tom nebudeš vědět;-)
Vždycky když něco dělám, tak si říkám, jak jsem to zvrzal a když pak vidím "práci odborníků" tak z toho obvykle vyjdu i lépe...
o 06.04.2010, 12:25 | crestik
...právě o tom nejdůležitějším, tmelení, se tam teda moc nerozepsali :-/
o 06.04.2010, 14:31 | tommas | Upraveno: 2010-04-06 14:35:05
crestik
tmelení: přelepíš spáry tím síťovým návinem co Ti vnutí ve stavebninách když se zeptáš co budeš potřebovat. Namícháš si tmel na hrubé tmelení, široká špachtle do jedný ruky (nebo ta nerez placka na obkládání co nevím jak se jmenuje), nádoba s tmelem do druhý, přemažeš víceméně stejně jako když kituješ auto.
Druhý den lehce zabrousit, dorovnat tím samým tmelem a zase zabrousit. Pak jemný tmel na finální tmelení a dokud nebudeš spokojen opakuješ postup nanést -> zaschnout -> brousit.
Platí zase to samé, co pro autoakýrničinu: kdo neumí kitovat, naučí se brousit...
PS: nejsem vůbec zedník, ale strojařská kancelářská krysa:-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3686 sekund.