Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Fitko Praha 3? :-)

o Navštíveno 529x o
o 02.04.2010, 13:57 | prohifi.cz
Lidé se tu ptají na všechno, tak zkusím takto specifický dotaz :-)

Neznáte nějaké slušné fitko na Praze 3? Stránek se dá najít dost, ale nejradši bych zkušenosti - jde i o obsluhu a prima lidi. Nejlépe něco kolem Koněvky.

o 02.04.2010, 14:02 | Luke_288
chodim do David fitness [ Link ]
ale záleží co od fitka čekáš. tady je to malinký, spíš takový rodinný...
o 02.04.2010, 14:33 | Bucci
no od koněvky trochu dál, ale p3 to je... Mega Fitness
naprosto pohodová bouchárna

... jestli od fitka čekáš kozatý kočky, steppery, nablejskaný zrcadla a pár strojů, tak tady ne...

... tady sou hlavně činky, závaží, stojany a neskutečná atmosféra...
o 02.04.2010, 18:36 | prohifi.cz
Diky obema :-) Zkusim oboji omrknout...

2 Bucci: kocky nepotrebuju. Jenom mam chut se zacit trosku hybat. Driv jsem celkem pravidelne cvicil, pak jsem prestal a ted bych rad zase tak po 3 letech zacal. Chybi mi to a konecne jsem ve fazi, kdy bych to mohl tak 2x tydne pravidelne zvladat casove.
To, co popisujes, by naprosto stacilo.
Jeste je dulezity, aby tam byli pohodovi lide. Byli jsme s kamosem uz tady v jednom fitku a hned tam na nas vsichni koukali jak na cizaky stylem "co sem lezete". Vim, ze uz tam vicekrat nemusim - necitil jsem se tam dobre
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3227 sekund.