Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > specialni dotaz??????

o Navštíveno 1181x o
o 31.03.2010, 17:02 | pepe689
Nevi nekdo zda-li me mohou v mem soukromem byte obtezovat podomni prodejci T-Mobile,Vodafone a O2 ci UPC ........atd .???????
Dneska me jeden tak vyprudil ,ze nestacil utikat .

o 31.03.2010, 17:04 | TROY
byl přímo v bytě nebo přede dveřma?
Pokud byt tak ho žen s lopatou v ruce - tam se nemá co srát , pokud přede dveřma tak ho pošli do prdele a zavři ) tam voxidovat muže pokud nemáte nějakej spešl domovní řád
o 31.03.2010, 17:06 | pepe689
no marodim a kreten zvonil jak na lesy mel stesti ,ze sla baba a akorat byly otevrene dvere tak utekl a v zupanu ho honit neminim .
o 31.03.2010, 17:11 | Kesam
Tě asi nasral hodně co ?:-)
o 31.03.2010, 17:39 | Mika
Taky me serou a protože bydlím v přízemí tak jsem z toho na prášky, no neuděláš nic.
o 31.03.2010, 17:56 | Tomášek
a cim te nasral?
o 31.03.2010, 17:57 | Kesam
Mika ti tam v 7 ráno klepe na okno ne??:D
o 31.03.2010, 18:09 | Rudi
máš mu do telefonu říct, že mu hodíš dolu klíče od vchodu a vychrstnout kýbl s vodou
o 31.03.2010, 18:13 | Paczqo
Taky mě neskutečně serou navic v baraku mame jehovistu takže ti kokoti tu byvali hodně často a furt nabizeli lepši život a podobny žblebty nejhorši je že tihle individua skutečně zvoni jak na lesy ale nic s tim nejde udělat teda skoro, od doby co jsem začal otvirat dveře s našima hadíkama v ruce tak už sem tak často nelezou.
o 31.03.2010, 20:37 | JP
Jehovisti maj podle mě nějakou databázi, nebo něco takovýho, protože je stačí jednou ostřejš vyprovodit a pak několik let nepřijdou (jinak choděj každej druhej měsíc, zvlášť v létě)... Alespoň u nás to tak vždycky funguje a pochybuju, že choděj pořád stejný který si to pamatujou.

Jinak mam na tyhle věci podezřelý štěstí. Dokonce mam 7 let stejnej mobilní tarif u O2 a za celou tu dobu mi ani jednou nezavolal žádnej operátor s úžasně výhodnou nabídkou. Dokonce nám sem ani nechoděj fakani na Velikonoce. Buď jsou lidi líný vyjít 100m lehkej kopeček, nebo odsud vyzařuje negativní energie:D. Jezdí sem jen FedEx, PPL a ti co jdou ve jménu víry... Zlatej klid!
o 31.03.2010, 20:45 | rover (WoodTech)
To ja mam pocit že v brně jehovisti zmizely ale zato dealeru se tu urodilo požehnaně :-)) Už z dálky hlásím "firemní telefon" to je na ně jako svěcená :-)))
o 31.03.2010, 20:50 | luda551
jehovisti uz u nas nebyly 6let od ty doby co sem přidal dve 6ky na dvere :o)))) par vajec atd.... nj mladi...
Ale vorverk rainbow RULEZZZZ VYSAJOU CELEJ BYT ZDARMA :O))) byl bych blbej toho nevyuzit , jen me nejaka trubka nutila za 100 pak sla na 35 sem ji hnal že me chce natahnout atd...
o 31.03.2010, 20:59 | Daryl (A)
Luda: :) ale ten duhovej werk je docela dobra masina :) mati to ma
o 31.03.2010, 21:00 | pepe689
dokud budu marodit nesundavam

foto k příspěvku  od pepe689

o 31.03.2010, 21:02 | pepe689
ma tam byt sice u ,ale aspon jsou upozorneni :-zmrdi
o 31.03.2010, 21:04 | Bladzej
myslim že při tomhle varování by pravopis neřešili :D
jen do nich, do sviní podlejzáckejch, u nás už radši nikdo neprodává :)
o 31.03.2010, 21:13 | pepe689 | Upraveno: 2010-03-31 21:13:36
jsem si ulevil a napsal na Tmobile

Dobrý den,
nerad si stěžuji,ale předpokládám,že firma jako T-mobile ,nemá zapotřebí,aby vysílala do terénu ,nekultivované a nevychované obchodní zástupce.
Dnes mě Váš obchodní zástupce hrubým chováním vyrušil a sám nevím jestli patří k dobrým mravům,aby Váš obchodní zástupce 20x zvonil a bouchal na dveře.
Proto Vám laskavě s uctivosti sděluji ,že si Vaše reklamní akce a různé letáčky,pěkně ,jemně strčte do PRDELE.
S pozdravem Josef ...............
o 31.03.2010, 21:25 | rover (WoodTech)
Pepo si borec:-))))!!!
o 31.03.2010, 23:19 | Mr.Scully
Až se jednou založí nějakej registr "strčte si veškerý reklamy do prdele", tak budu prvním členem. Nechápu, proč firmy nedokážou pochopit, že si všechny informace umím sám zjistit a absolutně, prostě vůbec absolutně mě nezajímají žádné informace o tarifech, slevách, sektách nebo čemkoliv jiném. Doteď jsem byl slušnej, ale trpělivost mi dochází. Kdybych měl psa, tak ho na takovýhle lidi vypustím.
o 01.04.2010, 01:05 | Fordik
Pepo: a kam jsi to napsal? Protože jestli mailem, tak ti podle všeho přijde odpověď:
Rádi bychom se Vašemu požadavku více věnovali, ale neuvedl jste žádné údaje, podle kterých bychom Vás identifikovali.
:o) Jestli máš číslo u nás(sem línej dojít si pro telefon a podívat se), tak mi napiš a já ti dám u nás nesouhlas s kontaktováním.
o 01.04.2010, 01:07 | Fordik
Jo a bohužel tyhle zástupci nejsou přímo naši, ale spadají pod dealery se kterýma spolupracujeme a bohužel to nijak neovlivníme. Každýmu doporučuju: poslat tyhle kokoty do prde..
o 01.04.2010, 06:35 | Daryl (A)
Fordik: z toho se nevykecas :)
ze ty je tam posilas schválně s tím ze "musíte poradne zvonit nebo zabouchat na dveře, určitě je doma a čeká na vas" :-))))
o 01.04.2010, 06:46 | cendler
Pepo plně stebou souhlasím
o 01.04.2010, 07:19 | Zdenek (A)
To mi pripomnelo upoutavku na radiu Beat na porad "Rockerova rana" :-)))

Reklamy take nesnasim. Kdyz jsem bydlel v panelaku, tak jsem toho mel furt plnou schranku. Napsal jsem tam ceduli, ze nechci zadne reklamni veci do schranky. Moc to nepomohlo. Tak jsem tam dopsal: "Jestli nekoho chytnu,tak dostane pres hubu". Druhej den to bylo seskrabany. Asi nejakej uvedomelej soused...
Jednou jsem sel behat a do baraku se dobyval manik s batohem reklam. Pustil jsem ho sice dovnitr, ale s upozornenim: "Jestli pribehnu zpet a bude reklama ve schrance, kde je napsano, ze dotycny nechce reklamu, tak si te na tom sidlisti najdu!". Kdyz jsem se vratil zpet, tak v zadny inkriminovany schrance reklama nebyla. A mam dojem, ze zmizela i ze schranek, kde byla reklama jeste pred jeho prichodem ;-)
o 01.04.2010, 08:51 | Daryl (A)
Zdenek: jojo. U nas uz zase vetsinou na schranky serou a jen hodi balik pod schranky. Kdo chce, ten si to vezme. At uz na cteni, nebo na podpal :)
o 01.04.2010, 14:30 | Fordik
To jsou ty slavné distribuční firmy, které na to pak pečou :o/ Známá dělá u jedné z nich a nedávno tam úplně všichni dostali pokutu za to, že nebyly letáky v kontrolních schránkách, kde být mají.
Takže jako Daryl.
P.S. No jasně, každýmu dealerovi sem dal adresu na Pepu a ať ho jezdí domů vytáčet :o)
Pepo sorry, ale když si nemocnej, tak by ses doma hrozně nudil :o))
o 02.04.2010, 05:21 | Zephyr
to je přece jasný že na ty autohifíky se musí pořádně mlátit a zvonit!!! Dyť ty paka jsou z těch aut nahluchlí ;-)

JOKE
o 02.04.2010, 10:27 | ibizman
zephyr: ses taky kus poradnyho magora :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
o 03.04.2010, 08:28 | vinzek fa
to je vuuuuuuuuuuuuul kuwa sem si poprskal monitor -))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3299 sekund.