Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > sedačka na kolo

o Navštíveno 494x o
o 28.03.2010, 11:45 | sotek
Ukradli mi kolo s přidělaným držákem a tak bych potřeboval sehnat samotný držák této sedačky. Bohužel jsem zatím akorád zjistil, že výrobce už skončil a tudíž že se držák sehnat nedá. Sedačku mám půjčenou, takže bych ji potřeboval jako komplet vrátit. Dokázal by mi někdo poradit kde sehnat? Předem děkuji.

foto k příspěvku  od sotek

o 28.03.2010, 11:46 | sotek
vzadu na sedačce je toto:

o 28.03.2010, 11:46 | sotek
A držák by měl být tento.

o 28.03.2010, 12:59 | /// MiŠeL ///
asi by to chtělo větší obrázek :-)
o 28.03.2010, 16:12 | Šestikule
ten systém upnutí bude všude víceméně stejný, takže si změř vzdálenost těch konců a podle toho kup držák např. tady jsou nějaký [ Link ]
o 28.03.2010, 18:03 | sotek
Ono mi asi nic jiného nezbyde než se pokusit sehnat od jiné sedačky. Průměry trubek nebo drátů budou asi podobný, ale spíš se bojím aby seděla pojistka. Musím to nějak vyřešit i s novým kolem, ať můžem jezdit.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3305 sekund.