Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz na fotografy vyber am. zrcadla

o Navštíveno 495x o
o 23.03.2010, 12:34 | drebb
Chci si koupit digi zrcadlovku, jsem jen amater takze nechci do toho investovat kdo vi jake penize. Chtel bych poradit, ktera zrcadlovka je vhodna pro normalni foceni. Mam nekolik favoritu Sony Alpha A350, Canon EOS 500D ( mozna 550) a nejvic se mi asi libi Pentax K-x. V pripade toho pentaxu me zajima jestli je lepsi ho koupit v kitu s dvema objektivy nebo s jednim a pripadne dokoupit dalsi sklo.
Nedrzim se striktne techto modelu, takze pokud jsou jine navrhy tak sem s nima. pokud mozno jestli mate i nejake zkusenosti s nekteryma z nich. Predem diky

o 23.03.2010, 12:59 | nome | Upraveno: 2010-03-23 12:59:39
řeší se to po Xté každému vyhovuje něco jiného, moje rada běž do obchodu každej z těch foťáků vem do ruky. Nacvakej pár fotek a pak kup to co ti vyhovuje nejvíc...
o 23.03.2010, 13:00 | Kamil
už to tu bylo několikrát. Vybíral bych mezi Canonem a Nikonem. Zkus si, který ti líp sedne do ruky a který ti bude sympatičtější. Oba dva jsou dostupný jak s jedním (základním) objektivem tak i se dvěma (základní + tele) a oba mají stabilizátor.
o 23.03.2010, 13:10 | C...arlos
Pohledej tady na fóru, řeší se to tu pravidelně. Jak radí nome, běž do pořádnýho obchodu, tam si foťáky vezmi do ruky, ošahej si je a pak vybírej. Já jsem třeba toužil po Canonu 450Dčku no a jak jsem ho vzal do ruky, byl neuvěřitelně malej, prostě mi neseděl. Koupil jsem pentaxe K10D a jsem nadmíru spokojenej. Podívej se na www.pentaxfriends.eu a projdi zkušenosti uživatelu s K-xkem.
o 23.03.2010, 13:19 | CVakk
Sony se vůbec neboj a navíc, když nechceš investovat moc peněz tak můžeš kupovat starý objektivy od Minolty, který sou fajn.... sám fotím s Sony a300 a starý skla od Minolty a jako zapálenej amatér sem velice spokejenej...
o 23.03.2010, 13:54 | Crimson | Upraveno: 2010-03-23 13:54:48
[ Link ]

[ Link ]

Canon 1000D
Canon 550D
Canon 50D

Nikon D3000
Nikon D5000
Nikon D90

Z těchto vybírej, také bych přihlédl na tento údaj
5.4 MP/cm2 pixel density (méně je lépe)

[ Link ]

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4208 sekund.