Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > bezpečnostní šrouby-ztracený klíč

o Navštíveno 10968x o
o 22.03.2010, 10:23 | Lsimak
Mám dotaz ohledně této problematiky. kolegovi se podařilo ztratit klíč od bezpečnostních šroubů. nemůže najít ani obal s kódem. kdyby se sehnalo číslo té sady dal by se asi nejspíš objednat náhradní klíč, ale v případě, že se nenajde???
přdpokládám, že se šrouby budou muset nejspíš asi odvrtat, co? kola nebyly utahovány ručně takže těžko půjdou něčim povolit...

řešil někdo z vás už podobný problém? díky za rady

o 22.03.2010, 10:54 | gizmi
Jj resil jsem a vyresil :D vezmi sroubovak a kladivko, nasad ve smeru povolovani a lehce tukej..takto jsem se dopracoval k uplnemu povoleni vsech:D Ale kola tam nebyla dlouho a nebylo to brutal utazene, takze to asi slo..
o 22.03.2010, 10:54 | Thomas987
no odrvtat teda nevím no..... Jinak já nedávno jeden pojišťovák sundával kekterýmu jsem neměl nic, navařil se na něj šroub a normálně se to povolilo... ;-)
o 22.03.2010, 11:03 | Ghofig
zkusit objet pneuservisy... pripadne do neho namlatit nejakou kulatinu a pak chytit a povolit. u tech, co mam na aute ja by to tak myslim slo...
o 22.03.2010, 11:04 | Lsimak
hmmm, další nápady???
o 22.03.2010, 11:09 | Big_Max
ja to u kamaráda dělal tak, že jsme vzali ořech z nějaké vietnamské gola sady nabouchali jsme ho na to kladicem a pak to normálně povolili!
o 22.03.2010, 11:11 | Thomas987
a nebo ještě existujou "zlodějky" takový ořechy kterejma povolíš všechno....;-)
o 22.03.2010, 12:10 | sonyk02
Taky sme toto řešily a kamoš co dělá v servisu říkal at to tam dovezem že se podívá jestli budou mít něco podobnýho nebo se případně něco podobného objedná. Nakonec ho měl ten šroub takže kola sundal a i nám ho objednal aby jsme měli vlastní. Takže určitě v každém lepším servise by ho mohli mít ten šroub případně by ho sehnali. Takže tyto ,,drastické" způsoby bych nechal až jako poslední možnost.
o 22.03.2010, 12:16 | assassin
no taky by myslim slo na hlavu toho bezpecnostniho sroubu COckem privarit matku a povolit to za ni....
o 23.03.2010, 21:46 | kadel21
me se to povedlo uz dvakrat (fakt sem pako). V obou pripadech sem nechal auto u pana co mel soustruh a jiny strojky a za dopoledne si to omeril a vyrobil novej klic
o 24.03.2010, 09:01 | Luke-Jeep
jasny navarit matku je nejrychlejsi a nejlevnejsi varianta (jen hoooodne dobre zakrejt kola at je nemas poprskany...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3856 sekund.