Navštíveno 895x

tak jsem s pár dalšíma lidma zasponzoroval jednu podvodnici na aukru, já jsem v tom sice za 200,- takže žádný velký peníze, ale sere mě jednání jak slečna vystupuje ...
naprostá arogance a dělá si z člověka prdel jak do telefonu tak po mejlu, tak přemýšlím jakou službou bych jí alespoň na měsíc trochu znepříjemnil život ...
mám adresu, mejla, bankovní konto, telefon a jestli dnes nepřijde mejlík s potvrzením o navrácení peněz na můj účet, tak bych její údaje i zveřejnil ať je nějaká sranda

08.03.2010, 18:24 |
TROY no tak číslo se dá dát do annonce ;) že prodává něco levnýho a posere se )))
Mejl mužeš dát do nějakýho spameru apod :o)
Dle údaju se dá najít na facebooku )))
Ak máš odosielanie z účtu zadarmíko, tak jej posielaj každý deň korunu, Teba to bude stáť 30 korún, ju s najväčšou pravdepodobnosťou aspoň 150 :o)
Presne tak. Kdyz se chova jako svine, tak ji to oslad. A co nejvic, at si to priste rozmysli.
Edit: Kdyz uz je ta adresa a pokud by se povedla i fotka, co takhle u ni ve meste rozlepit letaky s nabydkou erotickych sluzeb? :))
jako Troy, nějaká fejk anonce za směšný prachy, ale ne zas moc, aby to nesmrdělo a to bude žůžo :D
mailbomber nedoporučuju, by sis to pos*al sám, neb by Ti ISP zakázal port 25 což bys nemohl odesílat email komukoliv!
ty fejsbůky jsou zkázou :))
Hod sem pak jeji jmeno a adresu,treba se najde dobrodinec bydlici v tomze meste co ji muze navstivit a predstavit se tvym jmenem a pozadovat nahradu.....

08.03.2010, 18:37 |
imax no ti lidi na FB si to neuvedomujou, ale staci v nastaveni sukromi par veci pomenit a nenajdes nic
já bych s těma inzerátama a podobnejma věcma brzdil, je po zneužití osobních údajů a kdyby to táhla dál, tak z toho bude pěknej prů*er, už se to stalo, dokonce to bylo nedavno v televizi, vystopovat to neni takovej problém
nelze zneužít osobní ůdaje které ona sama zveřejňuje na internetu, tudíž zveřejnit je může kdekoliv. A ne všechny tyhle inzeráty jsou zjistitelné...;-)
zajímalo by mne ale kdo to je a odkud to je, jelikož jsem jednu mladou ženskou z aukra takhle řešil (nakonec poškozené peníze vrátila)

08.03.2010, 23:40 |
Rudi no takhle jeden bejvalej cajt zveřejnil telefon nějaký jeho nepřítelkyně na net s nabídbou sex.služeb, pak to teda osladil a uvedl na net i její adresu a ta z toho normálně zhroutila a ten chlap snad skončil v podmínce + odškodný pro ní
když se kluci z vedlejší třídy chtěli pomstít profesorovi, tak dali do místních novin inzerát:" prodám vagon uhlí, cena 100,-/100kg" a jeho telefonní číslo.... chudák neměl chvilku klidu...
vymyslet se dá ledacos ;-)

09.03.2010, 00:09 |
ps Hodit číslo jako mladou dě*ku na norníka a o stovky telefonů nemá nouze...
Rudi: Tak uz vim od kud ten napad mam:)
no jak říkám u mě jde jen o 200,-, čert vem prachy, přišel jsem už o víc, ale sere mě jak se všema zametá, prostě jen sliby, sliby a nic ...
mejluju si se všema lidma a všichni naprosto stejný scénář :o(
prodávala toto:
[ Link ]

09.03.2010, 20:30 |
TROY :o))))) kvalitní hodnocení
no s hodnocením plno lidí čekalo na poslední chvíli :o( tak se holce celkem zadařilo oškubat pár naivek (včetně mě)
pokud je adresa, na navstevu, jinak samozrejme PCR, v souctu to bude vic nez tvoje 200,- jinak pokud nikdo nedokaze ze nejakej inzerat na jeji cislo byl podan tebou, tek neni co resit :-)