Navštíveno 481x

jak dlouho trvá,než budu mít peníze na svém účtu,když mi někdo pošle peníze přes paypal?
2.3 by byla poslána platba a pořád nic

08.03.2010, 16:46 |
Daryl (A)
?? jako paypal - paypal ? to by melo byt sand hned ne ?
A nevim o tom, zeby se dalo PLATIT paypal - banka .. pokud to cekas takhle.

08.03.2010, 16:47 |
Augi LukeFab: Peníze se Ti na Paypal účet připíšou okamžitě. Na svůj vlastní bankovní účet musíš převést ručně.
posílal mě to z paypal na můj paypal a čekám,kdy to budu mít na svém českém účtu. Ručně?jak?
2 Augi: chujovina, všetko chodí automaticky.

08.03.2010, 17:51 |
TROY slime
fakt? prodejce mi vracel cca 25 € poštovný a furt mi to hnije na paypalu - nikdy jsem to neviděl na svym účtu
Ńěco na tom bude.Všiml jsem si,že se mi tam objevila ikona PayPal balance: 1,834.52 CZK a to mě má přijít,ale ještě nepřišlo.Jednou jsem tak také posílal peníze a musel jsem to něják potvrdit na paypalu,ale potvrdil jsem to až mi přišlo zboží.musí to teda také ten co to posílal potvrdit?
pokud ti to poslal jako refund v tý platbě,tak ti to přijde automaticky,pokud ti to pošle jako normální platbu zpátky,tak ti to musí asi potvrdit
2 TROY: tak to si ma zaskočil, to beriem späť tú chujovinu smerom na Augiho, sorry :oD Teraz už si niesom istý či to nebude nejakým nastavením, ale za tie roky čo mám PayPal a čo si občas posielame peniaze s bratom a kamošmi (SK <> CZ, US <> CZ, HUN <> CZ, AU <> CZ) tak nikdy žiadny zásah nebol potrebný, všetko sa mi okamžite pripíše na účet...
Ty jo, nechápu dotaz.
Na Paypalu to evidentně máš, takže ta druhá osoba splnila, co měla.
A jestli si to převedeš do banky nebo ne, to už je tvoje věc... pokud ten převod provedeš, tak to trvá normálka, tak tři dny třeba.
Chtěl bych to převést do své banky,ale nevím jak teda
das withdraw a vyberes konto, do 3000Kc je to zpoplatneny, ca 30Kc
Rajdlos.dík,zadal sem tam svou banku iban a snad to bude ok.tohle sem ještě neřešil a už čekám dlouho na penize,který se mi zrovna hodí

08.03.2010, 18:25 |
TROY rajdlos
díííky já myslel,že to je palba větší takže jsi jdu poslat € na svuj účet
poplatky tam jsou uvedene pri vyberu :) a nebo staci cekat a ono se to automaticky strhne pri platbe