Navštíveno 922x

07.12.2009, 23:05 |
DaveX Vsaďte se, že zítra budou plné noviny toho, že ten cigán vypadl kvůli diskriminaci :D Nějak to nesleduju ale tohle mi příjde jako jasná věc :)
UAAAAAAAAAAAA ta pikacovina je uz i tady. Tomu se neda utect! Pomoc!!!

07.12.2009, 23:33 |
DaveX jj :))
teda, jakože jsem ho moc nemusel a nelíbil se mi jeho pěvecký projev, tak musím uznat, že se rozloučil mile, se ctí a důstojně... a i pěkně zazpíval nakonec.
Jak na to někdo může koukat to nepochopim.

07.12.2009, 23:52 |
DaveX No mě jen naštvalo, že říkal: "Já jsem hrdej na to, že jsem Rom. Naopak to beru jako přednost. Jsme šikovnější ve sportech, v tanci a ve zpěvu a já toho v soutěži jenom využívám."
Nevím, nikdy jsem neviděl roma tancovat ani sportovat. Jenom krást. Zpívat jo, Gipsy CZ ale z toho grcám.
nezpival spatne ale nekdy tem ctyrem tam pousteli asi fakt upe neco jineho protoze zrovna u discopribehu reknou ze to bylo upe nejvic supa tak co si o nich lidi mysli, treba titanic zazpival skvele ale nekdy mu to vbc neslo a ti sasci reknou jak byl super, jsem rad ze vypadl a byl to logicky krok, stara a chodur zpivaji lepe a smajda se vymakal a zaslouzi si to
Jestli se mohu vmísit se svým skromným názorem...
Tak z té celé skupiny všech od počátku mě celkem dost zarazilo, že vypadla Šenková. Holt vizáž dělá svoje. Zpívat uměla suverenně nejlíp ze všech holek, co tam vůbec kdy (celkově za léta, co podbné soutěže existujíé) NEJLÍP (např. proti langerové, že...). Letos proti Balogové,, která se dostala o X kol dál. No nic.
Ke včerejšku. Bendik zpívá o kus líp, než Šmajda: lidi, vždyť nevidíte, že je placam o 1/4 až 1/2 ton mimo, děla mu problém frázování, a že využívá jen svého "Gillanovského" hlasu a pohybu?? Bendik naproti němu měl perfektní frázování a feeling pro hudbu (viz třebas Titanic) a zpíval s daleko větším citem s smyslem nežŠmajda - ten to i v pomalé a milostné písni rval, jkao za časů Deep Purple a Iana Gillana. Ne, Bendik vypadl neprávem a jestli za tím stálo to, že je Rom, tak opět Češi nezklamali, jaká jsou paka.
Z těch tří vypadne nyní Šmajda a zůstane Chodur a Stará - a z těch dvou bych já osobně zvoli asi Codura, protže Stará má ještě hodně dětský hlásek a s kapelou dost zaniká, její čas ještě přijde.

08.12.2009, 07:35 |
hanzz Zdeny60: Kolik jsi Bendigovi poslal sms, že budeš hodnotit, jaká jsou Češi paka ... ty moravskej balíku :)
Tvoje srovnání Šmajda vs. Bendig není uplně košer. Každý je jiný. A oba jsou hodně talentovaní, ale každý prostě jinak. Mne třeba Šmajda baví, protože "dělá show", takže ty různý pěvecký prohřešky mu klidně odpustím. Oproti zbývajícím třem je i nejuniverzálnější zpěvák, který slušně zvládne víc stylů. Bendig je excelentní pouze ve zpívání songů, které původně zpívaly ženský (a nebo buzíci, jako třeba Mercury). To je fakt mazec. Ale jeho velký minus je dost zvláštní výslovnost a určité logopedické vady. Je jedno, jestli zpívá česky nebo anglicky, vždycky z toho vyjde jakýsi podivný nesrozumitelný ušišlaný a zahuhňaný jazyk. Navíc má poměrně silný pěvecký manýry, cikánský manýry. A toho se bude odnaučovat dost těžko ... geny jsou geny :)
Každopádně za Superstar tipuju Šmajdu, ačkoli není technicky nejlepší zpěvák. Ale má náboj, který zbývajícím chybí. A ty náctileté holky, které nejvíc posílají hlasy, ho prostě žerou :o)

08.12.2009, 08:36 |
Etien (M)
musite si uvedomit, kdo posila hlasy... jsou to z 90% holcicky mezi 8.-12. rokem...
no nezvidte cikansky superstar dyk ma 60-70 euro tydení kapesny :-(
no ja jsem poslal taky, ty kikine co uzazala kozy, myslel jsem ze kdyz tam zustane i dyl tak uzaze i vic, ale ona vypadla :O(
jinak jako JR.
Já na to nekoukám, ale se Šmajdy tátou chodila moje máma do třídy, když bydlela ještě na Slovensku :D Takže všichni fandí jemu, včetně mě i když na to nekoukám.

08.12.2009, 10:08 |
DaveX Jako šmajda je typický rocker :) takže srovnávat ho moc s Bendikem nejde. Ale mi se také víc líbil Šmajda, příjde mi, že Bendig prostě neukáže nic nového. Zazpívá písničku od nějaké ženské a je to pořád to samé. Kouknu na to občas na netu a to je vše. V televizi to nemá cenu, nesnáším ty reklamy a dlouhé pauzy mezi písničkami.
H-Honza : ta co ukazovala kozy vypadala jak dřevorubec :D
davex : nevim jestly rocker,ale žena jo :D
[ Link ] tohle dostalo mě, nějaká supertrapárna jde mimo mě, ale tohle mě fakt pobavilo :-D

08.12.2009, 15:24 |
Kesam Profesor PŘESNÝ :D
Ani jeden díl jsem nekoukal.
Maxa má pravdu.
superstar je jedna velká šaškárna, kterou snad 3x týdně zbytečně zabírají vysílací čas, navíc jsou to všechno buzíci a koštata, ještě, že na televizi nemám čas...
Hightower:tak to je mega LOL to jim pěkně klesnou tržby
Hanzz:
kuwa to snad nemyslíš vážně: Já a moravskjej balík,, :-)
Hochu, kde tys byl, když já jsem byl tam, kde jsem byl... Smě rozesmál :-)
Tvoji kritiku já beru, ale nic to nemění na věci, že prostě tenhlwe cikán (jak se všude píše) zpívá líp než ta parodie na Stewarta:-)
Ale nic, mě to ej stejně jedno, jen jsem uznal zo hodno, říct svůj názor. Bohužel, není to o kvalitě zpěvu, ale hlavně asi o tom, jak kdo vypadá a jestli to je kluk či holka. nejvíc sms bohužel napíšou potřeštěný 12ti letý holky, kteří o zopěvu vědí jen to, že Šmajda má blond vlasy:-)
Ale nutno fakt objektivně uznat, že ta děcka v závěrečných kolech FAKT umí zazpívat. To, jak je pojatý pořad na Nově, na to mám svůj názor taky...

08.12.2009, 21:14 |
hanzz Zdeny, samozřejmě, že nemyslím ;)
Prostě je to klasická soutěž, kde platí vox populi, vox dei. Nějaký (jakkoli objektivní) lepší vs. horší v tom nehraje až takovou roli. A sice Bendig zpívá technicky líp a má samozřejmě větší rozsah než Šmajda, ale zase má tolik vad řeči, že to někdy bylo dost útrpný poslouchat. Každopádně rozhodli ti, co poslali hlasy. Já to nebyl, tak nebudu řešit, jestli jsou Češi paka nebo rasisti.