Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký "budget" mobil?

o Navštíveno 1119x o
o 04.09.2012, 22:25 | hanx
jelikož mi můj vodafone 858 jakožto jeden z nejlevnějších androidů přestává stačit, poohlížím se po nástupci...

po krátkém zkoumání se rozhoduju mezi následujícími:
Huawei Ascend G300
Huawei Vision
ZTE Blade II
Motorola Defy+

Jiný telefon mě v téhle cenové hranici do 5 tisíc nenapadá. Co vás?

rád bych možnost ICS nebo líp (buď od výrobce nebo custom rom - co jsem tak pročítal tak jedinej Ascend má "slíbenou" aktualizaci na ICS přímo od výrobce), displej 800x480 (854x480 v případě motoroly) a slušnou rychlost. Mě můj vodafone sice běží stabilně na 690 MHz, ale rychlost například ve hrách, při překlápění obrazovky nebo tak různě je nic moc.

Chtěl bych spíš názory lidí kteří opravdu vědí, případně nějaký uvedený telefon vlastní a můžou poreferovat. Rejpaly a spekulanty prosím o zdrženlivost:-)

Předem díky za rady

o 05.09.2012, 21:52 | Cage03
Mám už čtyři měsíce Ascenda. Výkon stačí na většinu her např. Shadowgun běží plynule. Baterka vydřží tak 2 dny, vodafone ma 1500mAh jinak jenom 1350mAh.
o 05.09.2012, 22:01 | nome
kolegové mají defy a jsou spokojeni, pokud ti nevadí eng, nebo nutnost jiné rom tak bych neváhal. Ta odolnost se hodí a je to jeden z mála telefonů co má rozumnou velikost velké rozlišení a solidní baterku
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3206 sekund.