Navštíveno 691x

Zdravím,
chci si pořídit alu a finance mě vychází na alu od RSW.Líbí se mi tyto dva modely
[ Link ] a
[ Link ] Umí je někdo za lepší cenu?Jakou mají alu od RSW kvalitu?Dík

23.03.2010, 12:45 |
choze Daji se za 9000 i s dopravou.
Jsou to Italové, ale Fabrika je v Číně. Kvalita na běžný ježdění. Nejsou s nimi problémy.
choze:psal jsem ti na icq.
Jinak nevadí,když budu mít vepředu jiný typ pneu jako vzdadu?
LukeFab:
Neva, akorát musíš mít stejné na nápravě.

23.03.2010, 14:20 |
choze Luke - jsem v nemocnici, písni mi do mailu.
Neměl by někdo cestu do Prahy?kdyby jo,tak bych potřeboval převést 4 ks alu,dal bych flašu pálenky (bílá hůl)
Bejt tebou, tak se optam v pneuservise so rikaji na RSW :)
Dokonce jsem byl jednou svedkem, jak vyhodili zakaznika, ze takovehle kolo mu vyvazovat nebudou. Ze mu to prezuji klidne ale at jsi to necha vyvazit nekde jinde.
Pak kdyz odjel, tak jsem se ptal proc, a rikal ze jim to za to nestoji. Ty kola jsou prej hrozny blato, to prej ted vyvazis a az vymete prvni velkou diru, tak to haze. A muzes to vyvazovat znova.
Navic neco mlel o kvalite chlazeni kotoucu. Prej to je vsechno udelany na vzhled ale funkcnost nulova. Pri jizde tam je spatne proudeni vzduchu a hure se chladej brzdy.
Osobni zkusenost s nima nemam. Ale jako plechace na zimu bych je dal :)

23.03.2010, 16:05 |
Kesam RSW se tu řteší každej tejden koukám.
tak dík,radši se jim vyhnu

23.03.2010, 16:18 |
choze Kámoš je ma na transportéru a zadnem problém, během dvou let co se prodavaj ani jedna reklamace.
Koukam to byl nejaky chytrak to s tim chlazenim :-D To muselo byt v patek pred patou hodinou,ne? :-D