Navštíveno 800x

kdysi tady někdo prezentoval svůj výtvor. Šlo o svařenec z jeklů se sedačkou a držákem na volant. Slíbil mi tehdy plánek, tak bych chtěl o něj poprosit.
Dík
no neni tomu ani rok co jsem to i se sedačkou vyhodil do kontejneru :)
to byl myslím H-Honza nebo někdo....
To Zephyr: tak to jsme dva :-)

02.03.2010, 07:23 |
FSAL AIO: ee, takovej ten s silenym nickem - MaSuZaPi nebo tak neco :) Louny tusim
mám tohle...jinak držák na volant na jeklu vystrčeném zprostřed nedoporučuju. Strašně se to kývá, musel bys tam mít Ičko jak na stropy, a dost to mezi nohama zavází

slíbil jsem to já, ale plánek jsem nedohledal a posezení je už pryč i s volantem... Stejně si to uděláš podle sebe, stačí jenom když se podíváš jak to zhruba vypadalo a pak rozměry podle sebe.
[ Link ]
jinak se to na jeklu nekývá a nepřekáželo

02.03.2010, 12:27 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2010-03-02 12:27:54
nismo covece ty pocty ti nikdy nesly :-))) ani rok?
03.11.2008, 09:21 | Nismo.Power
takovýhle seat mi překážel v garáží půl roku tak sem to hodil do kontejneru, umysl byl stejnej ale čas nebyl :)
To Masuzapi: to je škoda,že jsi nedal vědět že šel nakonec pryč když jsem jej chtěl :-(
Jen na okraj a jako zajímavost - tohle bylo k vidění v Hannoveru na strojírenským veletrhu v roce 2007. Pohyb obstarávají fluidní svaly. Možná to nemuselo tolik házet :-)
[ Link ] [ Link ]
dával jsem to minule, ale pro zopakování.... a myslím že tahle konstrukce je vymykanější a přesnější :
[ Link ]
...pokud by někdo chtěl ty fluidní svaly od Festa, tak to stojí "pár kaček", tuším kolem 2000Kč :-)
05:52 | Zephyr - tak tohle je fakt paráda, ovšem cena je někde kolem 20k EUR, takže jak je to promakaný,tak je to nedosažitelný :(
no v evropa parku měli už před pár lety kinosál pro cca 30 lidí a ty sedačky se pohybovaly jako plošina
simulovalo to jízdu v agresivní sněžné rolbě na kterou ůtočily obří kvádry sněhu a jiné překážky dodnes na to nezapomenu a v létě plánuju výlet
[ Link ] a tím dávám i tip na výlet